integrare Apple Pay

Daca vrei integrare Apple Pay in magazinul tau online, acum este mult mai usor prin procesatorul de plati STRIPE. Apple Pay este simplu și funcționează cu dispozitivele Apple pe care le folosești zilnic. Poți să faci cumpărături securizate în magazine, în aplicații și online. Așa că este la fel de simplu ca atunci când îți folosești cardul fizic. Și este și mai sigur.

Magazin online integrate Apple Pay

Plățile prin integrare cu Apple Pay sunt acceptate mai rapid decât cele prin carduri de debit și de credit și decât alte metode de plată tradiționale. Clienții nu mai trebuie să piardă timp căutându-și în portofel cardul de care au nevoie. Clienții pot să finalizeze comenzi printr-o singură atingere în aplicații sau pe site-urile web deschise în Safari.

În plus, plățile prin Apple Pay sunt mai sigure decât cele prin cardurile de credit, de debit și preplătite tradiționale. Fiecare tranzacție efectuată pe dispozitivul iPhone sau iPad al clientului necesită autentificarea prin Face ID, Touch ID sau printr-un cod de acces. Dacă clientul își scoate Apple Watch de pe încheietura mâinii, va trebuie să introducă codul de acces pentru a-l putea folosi. De asemenea, nu vei primi numerele efective ale cardurilor de credit sau de debit ale clienților. Prin urmare, nu vei gestiona numere efective de carduri de credit sau de debit în sistemele tale atunci când clienții plătesc cu Apple Pay.

Apple Pay te va costa 99 euro/an dar nu precepe comision. Astfel, avantajul tau este ca poti acorda clientilor tai un mod de plata simplu si sigur la un cost redus. Pentru integrarea Apple Pay folosim procesatorul de plati Stripe despre care poti citi aici.

Citește mai multe aici.

    Trimite o solicitare

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.