Creare site de prezentare cu design funcțional, atât pentru utilizator, cât și pentru a atinge obiectivul tău de business

Funcționalitate înainte de formă

creare site de prezentare

Ce facem

Creare site de prezentare într-o lumea conectată digital care poate fi complicată. Ajutăm să intermediem spațiul dintre utilizatori și informațiile de care au nevoie, construind interfețe intuitive, centrate pe utilizator, care încântă și comunică clar pe toate dispozitivele. Companiile moderne sunt dinamice, la fel și informațiile pe care le distribuie. Suntem experți în implementarea sistemelor de gestionare a conținutului precum WordPress, care le oferă întreprinderilor un control complet asupra conținutului lor și a flexibilității de accesare, actualizare și implementare fără efort.

Creare site de prezentare responsive

Realizăm cu atenție experiențe digitale complete, care funcționează constant și perfect în toate browserele. De la ecranele desktop la telefoanele mobile și tabletele, site-urile noastre web se adaptează ușor la contextul în continuă schimbare al utilizatorilor și interacțiunilor cu mai multe dispozitive.

Vezi exemplu
web design functional

Arhitectura informației unui site de prezentare

Arhitectura informațională atentă pune bazele unui site web intuitiv și eficient. Efectuăm un audit al conținutului, pe care îl utilizăm pentru a trasa o structură logică și organizată pentru site-ul dvs.

Mesaje și texte

Ce vrei să spui și care este cea mai bună modalitate de a o spune? Limbajul definește un brand la fel de mult ca estetica. Formularea promisiunii și poziționării brandului sunt foarte importante pentru că de acolo reiese răspunsul la întrebarea: de ce ar trebui să cumpere consumatorii de la tine?

wireframing si prototyping

'Wireframing' și 'Prototyping' - esentiale in crearea unui site de prezentare

Pentru crearea unui site de prezentare eficient, Wireframingul este foarte important. Acesta reprezinta traducerea vizuală a conținutului și a structurii site-ului, iar prototiparea este actul de a testa comportamentul utilizatorilor. Aceste elemente puse împreună ne permit să studiem eficiența unui site web.

Tarife creare site de prezentare

*tarif variabil
Tariful variază în funcție de mai mulți factori: scopul site-ului, materialele puse la dispoziție sau alte criterii care cresc timpul necesar realizării unui site complet care să îndeplinească obiectivul propus
Eurîntre 390 și 890
Cere ofertă concretă

Proiecte recente

Spune-ne despre proiectul tău

Alegeți o idee strategică, nu un design măsurat în număr de pagini web!

Contactează-ne