Slide

Primești comenzi ușor, oferind clienților tăi un mod de plată simplu și sigur în propria ta aplicatie web.

O aplicatie web de e-Commerce - gata pentru tine în doar 3 zile.

Testează un demo
demo aplicatie web progresiva

Construim aplicații web pentru restaurantul sau magazinul tău, special proiectate pentru mobil.

Functionează pe ORICE device: IOS sau Android

Oferă o experiență similară unei aplicatii native IOS sau Android deoarece este concepută să funcționeze optim pe orice dispozitiv mobi. O Aplicatie Web are avantajul că rulează DIRECT DIN BROWSER iar apoi adăugată pe ecranul telefonului tău. Acest tip de aplicatii web au la baza o tehnologie dezvoltată de Google și oferă funcții avansate, cum ar fi modul offline sau notificări push.
Ele sunt viitorul web-ului.

adaugare produse in aplicatie web progresiva

Adaugi produse și modifici prețurile instant

Este foarte usor de administrat pentru ca poți scoate sau adăuga produse oricând, poți gestiona discount-urile și promoțiile direct de pe computerul tău. Utilizatorii nu trebuie sa facă update la aplicație, toate modificările se intâmplă instant intr-o aplicatie web progresiva.

Plata cu cardul fără contract cu banca și costuri de implementare

Plata se face cu un singur click prin procesatorul de plăți online Stripe. Trebuie sa tii cont ca aproape 50% din abandonurile de coș se petrec în faza de plată, din cauza formularelor lungi de completat.
Odată cu integrarea portofelelor digitale este posibilă plata cu cardul salvat de browser în aplicația dvs. de cumpărături, iar astfel plata se face mult mai usor.

Vezi detalii

Integrare cu Apple Pay

Clienții tăi nu ma trebuie să completeze formulare. Cu Apple Pay, plata este foarte ușoară: o singură privire este suficientă pentru a valida o tranzacție.

Vezi detalii

Notificări automate la confirmarea și livrarea comenzilor

Notificările Push sunt un instrument de marketing extrem de viabil. Mesajele și e-mail-urile predefinite sunt disponibile la un click distanta. Se instalează ușor și permite clienților dvs. să vă acceseze aplicația cu un simplu click.
Să ai acces facil la clienții tăi este esential pentru e-commerce.

notificari in aplicatie web progresiva

Vrei propria ta aplicatie web?

Indiferent daca ai un restaurant cu delivery sau iti doresti un magazin online pentru afacerea ta, aplicațiile web progresive (PWA) reprezintă soluția optimă.

Cost dezvoltare 650 EUR + TVA
*prețul este valabil pentru cazul în care nu este necesară editarea suplimentară a pozelor sau a altor materiale (texte, logo, imagini) puse la dispozitie de catre client.

Testează experiența unei aplicatii web

intrebari frecvente magazin online
FAQ

Întrebări frecvente

Câteva informații utile care vă vor ajuta în luarea deciziei.

O aplicatie Web progresivă funcționează ca un website, direct din browser. Aceste aplicatii sunt un fel de combinatie între un website și o aplicație nativă IOS sau Android. Pentru dezvoltare folosim un SaaS (software as a service) care generează aplicații Web progresive cu Angular JS 4.0. Pe dispozitive mobile, tablete, laptop și desktop, acestea oferă o experiență de utilizator unică.

Costă mult mai puțin decat o aplicatie nativă și funcționează mult mai bine decât un site responsive.

Accepți plata cu cardul imediat, fără contract, fără obligații.

Oferă clienților o experiență plăcută de cumpărare.

Se comportă impecabil pe orice device (IOS sau Android).

Sigur ca da. Interfața de gestionare vă permite să editați principalele etichete html – meta tags pentru PWA. Fiecare pagină are, de asemenea, propria sa adresă URL, astfel încât indexarea de către motoarele de căutare să fie optimizată.

De la primirea listei cu toate produsele online și până la livrarea aplicației noi estimam 5 zile lucratoare; luând in considerarea integrarea cu toate modalitațile de plată online. Poate dura mai mult dacă decideți să explorați multiplele posibilități de personalizare pe care le oferă.

Costul de dezvoltare propriu zisă depinde de volumul de lucru și pornește de la 650 EUR dar implică și alte costuri lunare cum ar fi: cost gazduire pe server, integrare Apple Pay, comisionul procesatorului de plăți online. Toate aceste costuri sunt trecute separat in prezentare. Ne puteți scrie un mail și vă vom trimite prezentarea completă în cazul în care nu o găsiti pe site.

Avantajele platformei e-commerce

Beneficii

Compară caracteristicile

Scurtă comparație intre Aplicații Web Progresive, Aplicații Native si Site-uri Responsive.

CaracteristiciPWA

Native

IOS si Android

Website

Responsive

Cost redus de dezvoltarev  
Multiplatformv v
Nu necesită instalarev v
Nu este necesar update permanentvvv
Indexat de Googlev v
Easy User Interfacevv 
Notificări pushvv 
Consum de date redusv v
Integrare plata cu cardulvvv
Integrare Apple Payvvv
Accès direct din home screenvv 
Navigare specifică tefefoanelor mobilevv 
Functionează offlinev  

Slide

Este ceea ce ai nevoie?

Contactează-ne Testează demo