Identitatea vizuala exprimă personalitatea companiei, rezonează cu clienții și creează relații de durată cu aceștia.

manualul de identitate vizuala

Manualul de identitate vizuala

elemente de identitate vizuala

Reguli de aplicare a logo-ului

O identitate vizuala distincta asigura coerența în comunicarea si arată integritatea unui brand. Vă protejați imaginea prin crearea specificațiilor pentru utilizarea logo-ului, culorilor, iconografie, stilul și utilizarea imaginilor și multe altele. Acest lucru vă asigură că toate elementele brand-ului vor fi aplicate în mod corect și constant de către orice furnizor sau partner.

Design materiale de marketing

Cum se întâlnesc clienții cu brand-ul dvs.? Prin publicitate? Tipar? Social media? Vă putem ajuta să vă amplificați vocea prin traducerea brandului dvs. într-o gamă de materiale de tipar, digitale și video.

Identity systems

Lucrăm în colaborare pentru a crea cea mai convingătoare imagine a mărcii tale. Susținute de cercetare și iterație, explorăm multe posibilități înainte de a ajunge la un sistem de identitate complet și versatil.

Design grafic

Pe lângă logo-ul unei companii și prezența digitală, mărcile trebuie să comunice și în lumea fizică. Proiectăm afișaje, sisteme de semnalizare și design pentru publicitate outdoor care vor ajuta brandul să funcționeze în spații de toate formele și dimensiunile.

Procesul de identitate vizuala

Analiza competitiei

O analiză competitivă completă este esențială pentru orice afacere emergentă sau în curs de dezvoltare. Acest proces identifică punctele tari și punctele slabe din peisajul competitiv al unui brand, permițând companiei dvs. să înțeleagă mai bine piața, să vizeze clienții mai eficient și să ia decizii inteligente despre cum să vă diferentiați pe piață.

Diferențierea

Diferențierera este inima unui brand. Definește ce este o marcă, beneficiile și avantajele competitive și ce înseamnă pentru publicul țintă. Pe scurt, poziționarea mărcii stabilește o legătură emoțională cu clienții. Un prim pas in acest sens este diferentierea vizuala. Dupa acest proces puteti lucra la modul în care doriți ca brandul dvs. să fie perceput în mintea consumatorului si a concurenței. Acest lucru se poate realiza prin mesaje, tonul vocii etc.

Proiecte recente

Spune-ne despre proiectul tău

Contactează-ne