Genko - agentie de web design

Despre noi

Suntem o agentie de web design cu background in stiintele comunicarii, care aspira la o imbinare eficienta intre comunicare si design. Credem ca designul trebuie sa fie in primul rand functional. Indiferent ca vorbim de un website de prezentare, un magazin online sau o identitate vizuala, aceasta trebuie sa ajute in primul rand la indeplinirea unui scop de business sau sa comunice utilizatorului un mesaj specific.

agentie de web design
creare site bucuresti

Credem că...

Orice proiect de design trebuie sa aiba in spate o strategie. Fara strategie si un scop bine definit nu putem gasi o idee creativa. Ideile creative sunt de fapt solutii creative ale unei probleme reale de business.

Misiunea noastră este...

Să ajutăm brandurile sa se prezinte si sa se reprezinte mai bine in mediul online si offline folosind experiența în comunicare si pasiunea pentru design.

Servicii

Suntem o agentie de web design care ofera soluții prin care conectezi mai ușor clienții cu informațiile și serviciile de care au nevoie.

Magazin online

Construim magazine online pe care le poti administra direct de pe telefonul tau mobil​. Confirmați comenzile cu un singur click. iar clientul va fi notificat automat.

Web design

Construim interfețe intuitive, centrate pe utilizator, care comunică clar pe toate dispozitivele, pentru a media spațiul dintre utilizator și informațiile de care au nevoie.

Identitate vizuala

Diferențierea și pozitionarea in mintea consumatorului sunt cuvintele cheie. Cumpărați o strategie bazată pe diferențiere, public țintă și concurență, nu doar un design frumos.

Aplicații web

Primesti comenzi usor, oferind clientilor tai un mod simplu si sigur de plata in propria ta aplicatie. Funcționează pe ORICE device (IOS sau Android).

Alegeți o idee strategică, nu un design măsurat în număr de pagini web!

 

Ai nevoie de o agentie de web design?

Contactează-ne